Voice over

Voice over

Eind 2018 besloot Suzanne om naast haar bestaande werk als merkenbouwer/ coach/ spreker ook haar stém te geven aan betekenisvolle verhalen en merken & mensen met een mooie missie.

WANNEER HEB JE BAAT BIJ EEN VOICE OVER?

Heb je een betekenisvol verhaal te vertellen? Een campagne of event waar verbinding en het overbrengen van inhoud hand in hand moeten gaan? Denk aan online video’s of bedrijfs- of promotiefilms. Of een docu-serie over een onderwerp dat ertoe doet. Dan wil je een warme, rakende stem zodat de inhoud tot z’n volle recht komt én de boodschap beklijft. En je wilt dat goed en snel, want in een productie, campagne of event is er vaak veel meer te doen.

WAAROM SUZANNE?

Kenners noemen haar stem prettig, met een warm timbre en een diepe maar toch heldere klank. Ze spreekt duidelijk, kan zelfstandig een tekst doorgronden en inspreken, maar laat zich ook – in de studio en op afstand – goed regisseren. Suzanne volgde een driedaagse bootcamp Stemacteren. Ze kent daardoor de belangrijkste aspecten van voice over werk. Ze beschikt bovendien over eigen opnamefaciliteiten en kan over het algemeen snel leveren. Ook is ze bereid kritisch en inhoudelijk mee te denken over de beste teksten, als dat gewenst is. Handig om te weten is dat ze in Naarden woont, dichtbij vele (geluids)studio’s en daardoor makkelijk inzetbaar voor studiowerk. 

WAT LEVERT HET OP?

Snel, goed voice over-werk waarmee het verhaal of de boodschap ten volle gehoord wordt. En een prettige, vlotte samenwerking, waarin – in nauw contact – efficiënt tot het gewenste resultaat wordt gekomen. En met plezier, want voor de goede zaak!

DEMO’s & PORTFOLIO

Wil je demo-materiaal horen om een idee te krijgen van Suzanne’s stem, bel of mail dan ajb (0621521076 of suzanne@newcheese.nl). Binnenkort is dat ook hier te vinden.

** Documentaireserie over de energietransitie in Rotterdam
Hieronder vind je de eerste aflevering van de serie ‘Stad in Transitie’ over de energietransitie in Rotterdam van filmmaker Eric Creemers voor Open Rotterdam. Bewust en duurzaam leven wordt in Rotterdam wijk per wijk aangepakt. In deze aflevering zie je hoe. Het is een interessante, heel menselijke aflevering van een serie over een belangrijk onderwerp.