Persoonlijke begeleiding & coaching

Persoonlijke begeleiding & coaching

Suzanne kijkt met je mee, in waar je (soms steeds weer) in belandt en wat dat met jou en de mensen om je heen doet. Niet om het daarbij te houden, maar om je van daaruit te laten ontdekken wat er eigenlijk aan de hand is en welke volgende stap je kunt zetten. Opdat je meer mens, meer ondernemer, meer jezelf wordt. En je dan vanzelf de bijdrage bent, die jou in wezen uniek maakt. Β Uit eigen ervaring weet Suzanne hoeveel erop je af komt in een leiderschapspositie en what it takes om te ondernemen.

Sinds zij zelf een aantal trainingen volgde, o.a. op het terrein van groepsdynamica, mediation, bewuste persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, assisteert Suzanne regelmatig in de teams van dergelijke trainingen. Daarin oefent ze steeds weer in het ‘naast mensen’ staan. Je weet je dus verzekerd van een begeleider/ coach die het pad van bewuste ontwikkeling ook zelf actief bewandelt en uit eigen en doorleefde ervaring meekijkt.

Zo draagt Suzanne bij aan de persoonlijke groei van en verbinding tussen mensen. In een vergroot (eigen) bewustzijn op wat zich afspeelt in jouzelf en mensen en hoe dat uitwerkt op de relatie tussen mensen, ontstaat de mogelijkheid om je unieke eindeloze potentie als mens ten volle te leven. Ofwel: om de leiding te nemen over je leven en met je dromen en talenten het verschil te maken in de wereld.