Wat doet New Cheese?

Interim management

Posted by on Jan 2, 2011 in Wat doet New Cheese? | 0 comments

Interim management

Een merk bouwen heeft tijd én stevige inzet nodig. Bijvoorbeeld bij het realiseren van groei, een merkintroductie of bij het strategisch en operationeel goed volbrengen van een key marketing project. New Cheese’s Suzanne Ekel heeft ruime ervaring op dit vlak. Als interim (marketing) manager heeft zij onder meer opdrachten uitgevoerd bij Cliniclowns, Greetz en City Marketing Lelystad. Daarbij ging het altijd om snelle én duurzame groei van de business en het merk en tegelijkertijd om professionalisering van de organisatie.

Lees verder..

Coaching & consultancy

Posted by on Jan 2, 2011 in Wat doet New Cheese? | 0 comments

Coaching & consultancy

New Cheese staat voor geïnspireerd merken bouwen. Of het nu gaat om Microsoft, de KRO of body fashion brand Lindessa. Klopt de business case (nog), hoe ga je om met groeifase-dilemma’s en hoe breng je het merk een stap verder? Suzanne helpt hierbij. Met praktische, direct toepasbare adviestrajecten, quick scans en energieke inspiratiesessies. Of door als sparring partner mee te helpen bij het motiveren en ontwikkelen van een competent team. Kernwoorden: creatief, slim strategisch en inspirerend. En als het nodig is, met het waardevolle New Cheese-netwerk dat ze heeft opgebouwd.

Lees verder..

Lezingen & workshops

Posted by on Dec 19, 2010 in Wat doet New Cheese? | 0 comments

Lezingen & workshops

Geen merk of gelegenheid is te mager voor een leerzame lezing of workshop. Suzanne geeft ze op maat: zodat het past bij het publiek en de gelegenheid. Keywords: inspiratie, inhoud en interactie. Dus programmeer je een vakinhoudelijk congres of seminar? Of organiseer je een klantendag? Of een teambuilding sessie? Vraag Suzanne een bijdrage te leveren. Over merken en marketing. Om maar iets te noemen…

Lees verder..