Wat biedt New Cheese?

Suzanne Ekel fluistert merken met een mooie missie en mensen naar meer menselijke verbinding. Als interim raadsvrouw, coach en inspirator werkt ze op het snijvlak van merken & positionering en verbindingen tussen mensen. Het werk is gericht op merken en voor mensen met een mooie missie, die een bijdrage aan de samenleving willen zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om van haar kennis, kwaliteiten en ervaring gebruik te maken.

Merkenfluisteren & raad

Posted by on Jan 2, 2011 in Wat doet New Cheese? | 0 comments

Merkenfluisteren & raad

Als interim raadsvrouw kijkt, denkt en werkt Suzanne met een directie of managementteam mee aan de uitdagingen rondom het merk of de merken in de bedrijfsportfolio. Ze geeft raad, coacht, onderzoekt, faciliteert en geeft richting aan. Als je als merk meer betekenis wilt hebben én een gezonde business wilt bouwen, moet je het merk als verbindende entiteit tussen je organisatie en (de mensen in) de samenleving gaan zien. Dat is wat de interim raadsvrouw doet: ze fluistert merken richting meer mensgerichtheid.

Lees verder..

Persoonlijke begeleiding & coaching

Posted by on Jan 2, 2011 in Wat doet New Cheese? | 0 comments

Persoonlijke begeleiding & coaching

Suzanne kijkt met je mee, in waar je (soms steeds weer) in belandt en wat dat met jou en de mensen om je heen doet. Niet om het daarbij te houden, maar om je van daaruit te laten ontdekken wat er eigenlijk aan de hand is en welke volgende stap je kunt zetten. Opdat je meer mens, meer ondernemer, meer jezelf wordt. En je dan vanzelf de bijdrage bent, die jou in wezen uniek maakt.

Lees verder..

Lezingen & workshops

Posted by on Dec 19, 2010 in Wat doet New Cheese? | 0 comments

Lezingen & workshops

Suzanne staat bekend om haar warme en innemende ‘stage presence’. De zaal ontspant en er ontstaat ruimte voor de inhoud. Met haar lezingen en presentaties geeft ze je event zowel diepgang als lucht. Het publiek voelt zich gezien en gehoord en heeft een idee van de volgende stap, op welk vlak dan ook. Haar wordt niet voor niks als werking toegeschreven ‘Hartskracht, waarbij mensen gaan bijdragen’. Wat wil je nog meer? Zo kan ze overigens ook als dagvoorzitter de boel verbinden; doortastend, openhartig en hartelijk.

Lees verder..