Profiel & achtergrond

Profiel & achtergrond

Suzanne Ekel is ‘merkenfluisteraar’ en persoonlijk begeleider in het bedrijfsleven, de maatschappelijke sector en voor ondernemers. Het gaat er haar – met 20+ jaar werk- en 45+ jaar levenservaring in de zak – om meer en meer organisaties en mensen een bewuste maatschappelijke bijdrage te laten leveren en mensen  te verbinden. Suzanne weet daar alles over én dat die twee dingen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Omdat ze zelf jaren als interim manager werkte, weet je je verzekerd van doorleefde ervaring en kennis van hoe het er in een organisatie aan toe gaat. Ze treedt regelmatig op als spreker en dagvoorzitter.

HAAR DOELGROEP?
Mensen en merken met een mooie missie, die een bijdrage willen zijn aan een betere samenleving. Denk aan leiders, ondernemers en professionals die hun persoonlijk bewustzijn en impact willen vergroten. En aan bestaande en aankomende ‘conscious’ of ‘do good’-brands die de impact van hun merk(en) willen versterken.

HAAR DOEL?
Met zachte kracht zorgen dat deze mensen en organisaties inspirerend en overtuigend verhaal maken en daarbij zoveel maximaal mogelijk mensen aan zich verbinden.

WAAROM?
Omdat daarmee een krachtige beweging ontstaat om hun ‘mooie’ missie ook werkelijk te realiseren; via, dankzij en door de verbinding met anderen in de samenleving.

HAAR BEDOELING?
Op die manier zelf de bijdrage zijn aan een betere samenleving. Dat kan op elk front, in elk domein en voor elk soort organisatie. ‘In the end’ gaat ze voor wereldvrede. Of dat lukt? Het is in elk geval haar hoogste optie.

HOE TYPEREN OPDRACHTGEVERS HAAR?
Suzanne’s stijl wordt omschreven als hartelijk en warm. ‘Mensgericht’ zou ze het zelf noemen. Als belangrijkste kwaliteiten komen naar voren: steeds weer het hogere doel voor ogen houden, snel hoofd- en bijzaken onderscheiden, haar luisterend vermogen, welbespraaktheid, scherpe analytische blik en warme betrokkenheid. Wil je weten wat anderen nog meer van haar vinden, lees dan aanbevelingen over Suzanne op Linkedin.

OVERZICHT WERK
Suzanne startte haar loopbaan in 1996 als consultant bij KPMG Management Consulting. Daarop volgde de rol van managing director bij Monsterboard.nl. Medio 2002 maakte ze de stap naar een zelfstandige interim management praktijk onder de naam New Cheese. Tot 2015 deed ze opdrachten voor uiteenlopende organisaties o.g.v. internet, e-commerce, social media, uitgeverij, city marketing, onderwijs & wetenschap, werving & selectie, goede doelen, omroep en fashion. Vanaf 2015 liet ze de rol van ‘merkenbouwer’ los en ging Suzanne door als ‘merkenfluisteraar’; interim raadsvrouw en coach voor merken en mensen met een mooie missie, die een bijdrage aan de samenleving willen zijn. Bekijk hier een overzicht van opdrachtgevers.

Suzanne assisteert regelmatig bij trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling & leiderschap bij de Venwoude Levensschool.

STUDIE & OPLEIDING
Na haar middelbare schooltijd op het Gemeentelijk Gymnasium in Leiden, volgde Suzanne een studie Psychologie (propedeuse) en Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna woonde en werkte Suzanne korte tijd in Tokyo, Japan. Ze volgde diverse trainingen en opleidingen op het gebied van groepsdynamica, mediation, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Suzanne’s complete CV vind je op Linkedin.

PRIVÉ
Suzanne woont in en werkt vanuit Naarden-Vesting, houdt van skiën en een rondje hardlopen maar bovenal van haar drieling-dochters van 16 jaar oud.